Starptautiskās izstādes apmeklējums Dānijā

2108 gada 9. novembrī LPA kolektīvs apmeklēja starptautisko putnu un trušu izstādi Dānijā, kas tiek rīkota reizi trijos gados. Uz šo pasākumu ierodas dalībnieki no daudzām valstīm atrādīt savu veikumu 3 gadu garumā. Šogad izstādē atrādīt savus mīluļus bija ieradušies pārstāvji no 26 valstīm. Kopumā izstādē varējā apskatīt 30000 dzīvniekus un putnus no tiem 10500 bija tieši vistas.

Lielajā izstādes kompleksā 2 hallēs varēja apskatīt tieši mājputnus (vistas, pīles, zosis, tītarus, pērļu vitas), pārējās halles bija atvēlētas trušiem, baložiem un citiem sīkdzīvniekiem.

Pasākums tiešām iespaidīgs un ar vienas dienas apmeklējumu par maz, lai nesteidzīgi visu apskatītu. Galvenais mūsu mērķis bija satapt un iepazīsties ar citu valstu putnkopju organizācijām un tas arī mums izdevās. Protams, liels prieks bija sastapt mūsu pašu “Trusis un citi” dalībniekus, kuri piedalījās trušu izstādē un varēja lepoties ar savu darba veikumu.

Pateicoties zinošiem un aktīviem LPA biedriem, kolektīvais brauciens uz izstādi tika noorganizēts lieliski līdz pēdējam sīkumam. Sākot ar avio biļešu savlaicīgu iegādi, nakšņošanu, auto nomu un beidzot ar ierašanās laiku lidostā.

LPA plānos ietilpst katru gadu doties kolektīvā braucienā vismaz uz vienu izstādi kādā no Eiropas valstīm.

Vairāk informācijas par šo izstādi, kā arī dalībnieku katalogus iespējams apskatīt šeit.

lpa_admins